Norrköpings Cykel- & Motorcentrum
Vi skickar ingenting, upphämtning sker på Koppargatan 6
/ Cykel / MTB / Tabou Badgirl 1.0 24" Svart/Lime
  • Tabou Badgirl 1.0 24" Svart/Lime

Tabou Badgirl 1.0 24" Svart/Lime

BADGIRL 1.0 är den ultimata juniormountainbiken för barn som älskar äventyr och aktiviteter både i skogen och staden. Denna mångsidiga barnvänliga cykel är perfekt för familjeutflykter och dagliga skolpendlingar. Dess geometri i kombination med sportig design ger cykeln ett karaktäristiskt utseende.

Cykeln erbjuder en hög komfortnivå tack vare sina högkvalitativa komponenter. BADGIRL 1.0 är utrustad med en 50 mm fjädrande framgaffel från ZOOM, vilken effektivt dämpar stötar vid passage över ojämn terräng och ger full kontroll över cykeln.

Med 14 växlar som enkelt styrs av MICROSHIFT framväxel och SHIMANO ACERA bakväxel kan du anpassa din åkning till olika vägförhållanden. De 24-tums hjulen med DSI-däck fungerar utmärkt i alla typer av terräng.

Cykeln är utrustad med pålitliga mekaniska skivbromsar från SHIMANO DISC BRAKE TX-805 med 160 mm skivor, vilket ger pålitlig och effektiv bromskraft i alla situationer. Dessutom ingår ett praktiskt stöd, vilket gör det enkelt att parkera cykeln var som helst.